Други услуги

Фото-и видеозаснемане

За да останете за дълго със спомена и емоцията на преживяното събитие или за да не пропуснете най-важните моменти от него, то нашият екип ви предлага да наемете професионален фотограф и оператор с професионална камера. Можем да ви осигурим малбум със снимки, монтаж на заснетия филм, както и размножаване на дискове с ефектна опаковка.

Професионално озвучаване

Извършва се от професионалисти с дългогодишен опит. Разполагат с голям набор от музика, аудио и цветоефекти.

Караоке партита 

Озвучаването е на български, руски и английски. Изпълняват се всички стилове и жанрове, на разположение са и собствени програми и богата аудио-видео техника. Подходящо за фирмени, частни, тийнейджърски, детски, pool-партита и VIP-партита в Бургас и страната.

PR-събития

Екипът на Парти Арти предоставя възможността за огласяване на настоящи и предстоящи,планувани събития.
Можем да ви помогнем в организирането на  пресконференции и интервюта, планирането и отразяването в медиите, както и ефективното ръководене на медиини  изяви.

Импресарска дейност

Работим с големите имена на българската поп, рок и фолк сцена. За доброто настроение и според предпочитанията и бюджета можем да поканим изпълнители на народни танци от известни ансамбли, танцови групи, певци, професионални магове и илюзионисти, да осигурим водещи за събитие. 

Хотелска анимация

Осигуряваме аниматорски екипи и пълна анимационна програма за малки и големи хотели – детска, спортна и вечерна анимация.

Музикално-артистична програма

Фирмата разполага с професионални екипи  с богата програма, костюми и собствено озвучаване, подходящи за всякакви поводи - фирмени и частни партита, новогодишни програми, хотелски програми и др.

Рокендрол- парти

Група по акробатичен рокендрол осигурява добро и атрактивно изкарване на Вашия празник. Партитата са подходящи за млади хора, както и като част от празнична програма. 

Пиано-парти

Известна бургаска пианистка може да създаде добро настроение с изпълнението си на евъргрийни, както и друга подходяща за случая музика.










Контакти:

адрес на офиса:
гр.Бургас, ул.Поп Грую 66 а
адрес на парти залата:
гр.Бургас, ул.Иван Богоров 35
e-mail: info@partyarty.eu
телефон: 0885 22 10 28 
                 0878 71 47 20

Банкова сметка Парти Арти ЕООД:
Банка: Уни Кредит Булбанк Ад
IBAN: BG 35 UNCR 7000 1520 737 019
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: "Парти Арти" ЕООД